Regulament

Prezentul regulament reprezintă stabilirea condițiilor de desfășurare a lecțiilor de muzică pe care AD LIBITUM PIANO SRL le oferă. Toate activitățile educaționale se vor desfășura în zona București-Ilfov, la adresa Beneficiarului.

Lecțiile de muzică se vor desfășura sub forma unui abonament lunar de 4 (patru) sau 8 (opt) ședințe, respectiv o lecție sau două pe săptămână, acesta fiind valabil 30 de zile calendaristice de la data efectuării primei ședințe. Abonamentul se va achita în avans, cu scopul rezervării intervalelor orare prestabilite între Beneficiar și Prestator.

Scopul abonamentelor este de a stabili frecvența de studiu pentru fiecare cursant în parte, astfel încât fiecare dintre ei să aibă un interval orar rezervat. În cazul în care cursantul întârzie desfășurarea lecției, întârzierea se face pe timpul său iar acest fapt nu va decala sub nicio forma orarul profesorului.

Fiecare ședință durează 50 de minute. În situația în care cursantul nu reușește să efectueze toate ședințele din abonament în decursul celor 30 de zile, acestea nu se vor putea reporta la urmatorul abonament.

Fiecare participare la lecție va fi confirmată cu o zi înainte. În cazul confirmării prezenței, aceasta se va valida în orarul profesorului. În caz de neefectuare sau anulare în ziua cursului din motive ce țin de beneficiar, ședința se taxează.

În situația în care cursantul nu reușește să onoreze programul prestabilit, lecțiile se pot reprograma în limita intervalelor orare disponibile, în decursul celor 30 de zile de abonament.

%d blogeri au apreciat: